now we are talking

NOW We’re Talking 6 oktober 2021
Nationale OnderwijsWeek

Hét event waar studenten en ondernemers samenkomen in een bijzonder programma met inspirerende gasten, en elkaar ontmoeten tijdens het Mix & Match Netwerkpaviljoen! NOW We’re Talking vindt plaats op de unieke locatie Pathé Amersfoort.

NOW We’re Talking wordt georganiseerd tijdens de Nationale Onderwijsweek en is onderdeel van Amersfoort Nationale Onderwijsstad.

 

Het Thema van de Nationale Onderwijsweek is dit jaar “Samen voor de Toekomst, denk, doen en delen”. Maar hoe ziet de toekomst eruit? Wist jij als ondernemer op 16 jarige leeftijd al dat je als ondernemer in de financiële wereld, of als technisch specialist, of in de Retail of wat voor mooi beroep dan ook, aan de slag zou gaan? En.., is je carrière ook zo gelopen?

 

De drie inspirerende gasten vertellen in een “College Tour” setting hun verhaal van durven, doen, vallen, opstaan en wat heb je nodig om te doen wat je het allerliefste doet. En jij bent als student, leerling of ondernemer onderdeel van het programma in de bioscoop.

 

Tijdens het Mix & Match Netwerkpaviljoen staan de M&M’s en een drankje voor je klaar om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met elkaars werelden.

 

Na afloop denk je vast, hier kan ik wat mee…. NOW We’re Talking!

 

Wil je als ondernemer, bedrijf of organisatie deelnemen aan het Mix & Match Netwerkpaviljoen? Meld je dan nu aan!

Programma NOW we’re Talking

09.00 – 09.30 uur      Inloop & ontvangst Netwerkpaviljoen

09.30 – 09.45.uur      Opening door Wethouder Fatma Koser Kaya

09.45 – 11.00 uur      NOW We’re Talking in Zaal 8

11.00 – 12.30 uur      Mix & Match Netwerkpaviljoen

Deelname is gratis.
Afmelden kan kosteloos t/m 1 oktober. Bij het niet of niet tijdig afmelden berekenen wij een No Show Fee van 25,00 euro.

 

Locatie: Pathé Amersfoort, Eemplein 2 Amersfoort 

Bereikbaarheid: Parkeren auto Parkeergarage Eemplein www.parkeegarageeemplein.nl/

OV Bus 2, 3, 4, 74, 76

 

NOW We’re Talking is een initiatief van Gemeente Amersfoort.

GASTSPREKERS

Jelle Jonker, entrepreneur en ondernemer Kilo Kilo Vintage

 

Als je Jelle Jonker vraagt naar zijn beroep, antwoordt hij; Alles-maker en nog-gekker-denker. Jelle startte op jonge leeftijd als ondernemer en runde meerdere jaren een reclame- ontwerpstudio. Zijn portfolio bestond voornamelijk uit het bedenken en ontwerpen van huisstijlen voor out of the box festivals en events. Ondertussen heeft hij dat achter zich gelaten en is hij verder gegaan met een waanzinnig crazy concept waarin vintage kleding, skaten en cult samenkomen. Samen met zijn compagnon Mustafa Waseq bedacht hij Kilo Kilo, een idee dat uitgroeide tot een nieuw concept. Kilo Kilo bestaat ondertussen uit een paradijselijke Vintage Mahal, meerdere kilo sales & events, een webshop en een pop-up store in het centrum van Utrecht.

Mark Leemans, Directeur OchtendMensen en Manager Adviesgroep Zorg TwynstraGudde

 

Als Directeur van OchtendMensen brengt Mark Leemans, met zijn energie en enthousiasme beweging en voortgang door te vernieuwen en mensen in hun kracht te zetten. De jonge talenten van Ochtendmensen zetten resultaten neer binnen de grote maatschappelijke thema’s van nu en van de toekomst: Zorg & Gezondheid, Energie & Duurzaamheid, Maatschappij & Overheid en Stad, Natuur & Mobiliteit. “Ieder mens is uniek, de verschillen in achtergrond, persoonlijkheid en talenten omarmen” dát is zijn motto. Niet alleen in de ochtend maar de hele dag!

Jelte Bakker, entrepreneur en ondernemer Sportivate & Playground033

 

Op zijn Linkedin profiel staat onder zijn foto de titel; Speler in de breedste zin van het woord. Jelte Bakker brengt al sinds enige jaren met zijn organisatie Sportivate, wekelijks duizenden kinderen en volwassenen in beweging waarbij meedoen belangrijker is dan presteren. Onlangs is zijn droom werkelijkheid geworden met het openen van de Playground033. Noem het gerust revolutionair wat hij heeft opgericht, een mini samenleving waar alles samenkomt en waar vooral gekeken wordt naar groei in plaats van prestatie. Hij heeft altijd oog voor het grotere plaatje en geloof in de toekomst. Zijn droom was als klein jongetje duidelijk, de weg er naar toe niet eenvoudig, zijn verhaal is aanstekelijk en blijft boeien.

Arie Lengkeek, presentatie

Arie Lengkeek is voor velen een bekend gezicht in de regio Amersfoort. De enthousiaste persoonlijkheid staat bekend om zijn grote netwerk en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Met zijn warm stemgeluid en presentatie skills weet hij de juiste sfeer te creëren en groepen mensen met elkaar te verbinden.

Dani Dunsbergen, sidekick presentator

 

‘Ga ik gamen of ga ik mijn eigen bedrijf beginnen?’ Hoe bouw je binnen een jaar een bedrijf van niets naar succesvol? En dát terwijl je ‘gewoon’ naar school moet? student Dani Dunsbergen student ROC Midden Nederland deed het. In zijn eerste jaar bij het Business & Administration College in Amersfoort zette hij zijn eigen bedrijf op: FinnWald , een bedrijf dat houtgestookte sauna’s en hottubs levert. ‘Van jongs af aan ben ik ondernemend geweest: ik ben begonnen met de verkoop van smoothies en later had ik een groothandel in houten pistooltjes. Zelf ondernemen heeft altijd mijn aandacht getrokken: hoe kan ik op een slimme manier geld verdienen? Dani is de sidekick presentator samen met Arie Lengkeek betrekt hij de gasten in NOW We’re Talking.

Bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN NOW WE’RE TALKING 2021

   Maak onderstaand je keuze
Bovenstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het aanmelden van NOW We're Talking 2021. De gegevens worden na het evenement vernietigd. Afmelden kan kosteloos t/m 1 oktober 2021.

Bij het niet of niet tijdig afmelden berekenen wij een No Show Fee van ​€ 25,00

AANMELDEN NOW WE’RE TALKING 2021


  Deelname Netwerkpaviljoen:


Wil je als ondernemer, bedrijf of organisatie deelnemen aan het Mix & Match Netwerkpaviljoen? Wij nemen contact met je op, om jouw speciale netwerkstatafel te reserveren. Zo breng je jouw organisatie of onderneming onder de aandacht. Deelname is gratis.
Bovenstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het aanmelden van NOW We're Talking 2021. De gegevens worden na het evenement vernietigd. Afmelden kan kosteloos t/m 1 oktober 2021.

Bij het niet of niet tijdig afmelden berekenen wij een No Show Fee van € 25,00.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek