Docent in Bedrijf 2023

Uitnodiging Docent in Bedrijf 2023 maandag 13 november

Speciaal voor docenten en ondernemers in de regio Amersfoort organiseren wij ‘Docent in Bedrijf’, gericht op de aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. Dit inspirerende netwerkprogramma brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar.

Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma.

 

Tijdens het middagprogramma van deze achtste editie brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de inspirerende bedrijven of organisaties. Onderstaand presenteren wij de deelnemers. Via het aanmeldformulier maak je de keuze bij welk bedrijf je graag een kijkje gaat nemen en samen met elkaar in gesprek gaat over de arbeidsmarkt en het onderwijs van de toekomst.

 

Tijdens het avondprogramma krijg je de kans om twee inspirerende sessies bij te wonen, waar aansprekende sprekers je zullen inspireren. Het enthousiaste studententeam van ROC Midden Nederland staat klaar om je te verwelkomen.

 

Naast het opdoen van nieuwe informatie en inzichten, kun je tijdens het smakelijk netwerkbuffet kennis en ervaringen uitwisselen met bestaande en nieuwe relaties. De studenten van First Class bereiden een overheerlijk buffet in samenwerking met de studenten van Leerhotel Het Klooster MBO Amersfoort.

 

Na afloop ga je naar huis met de gedachten “hier heb ik echt wat aan gehad!”

 

Aanmelden is noodzakelijk, er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers, meld je nu aan zodat je zeker bent van deelname.

 

Middagprogramma docent in bedrijf 2023

15.00 – 16.30 uur                Bedrijfsbezoeken

Avondprogramma docent in bedrijf 2023

17.00 – 17.30.uur                Inloop avondprogramma

17.30 – 17.50 uur                Opening door Wethouder Tyas Bijlholt

17.50 – 18.00 uur                Optreden Stadsdichter Twan Vet

18.00 – 18.30 uur                Inspiratiesessie 1

18.30 – 18.45 uur                Wisseling naar Inspiratiesessie 2

18.45 – 19.15 uur                Inspiratiesessie 2

19.30 – 20.30 uur                Netwerkbuffet

Locatie avondprogramma

ROC Midden Nederland, Disketteweg 10, 3821 AR, Amersfoort

 

Deelname is gratis, afmelden kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang. Bij het niet of niet tijdig afmelden berekenen wij een No Show van € 35,00.


Wij kijken uit naar je komst!

Deelnemende bedrijven BEDRIJFSBEZOEKEN

HellermannTyton
Vanadiumweg 11c

3812 PX Amersfoort 

Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan HellermannTyton, een wereldleider in automotive, maakindustrie en installatietechniek. Onze missie is om processen sneller, efficiënter en duurzamer te maken, met minder impact op mens en milieu. Bij ons zie je innovatieve oplossingen voor kabelbeheer en duurzaamheidsinitiatieven in actie. HellermannTyton streeft naar minimalisatie van grondstoffenverbruik en milieu-impact. We geloven in een cultuur van actief leren en samenwerken. Een bezoek aan ons bedrijf biedt je de kans om geavanceerde technologieën te ervaren en inspiratie op te doen. Kom en ontdek hoe we bijdragen aan een betere toekomst door middel van innovatie, duurzaamheid en de ontwikkeling van medewerkers. We verwelkomen je graag!

Van Mossel Amersfoort

Maanlander 12
3824 MP Amersfoort

Van Mossel Amersfoort waar ambitie, samenwerking en groei samenkomen 

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste Automotive bedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard en zijn nog lang niet uitgegroeid! Ondanks dat wij een groot bedrijf zijn, blijven wij een familiebedrijf. Van Mossel KIA Amersfoort is één van de 200 vestigingen in Nederland en officieel dealer van 29 automerken. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat er een goede sfeer op de werkvloer hangt. Tevens vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen bij ons en is doorgroei altijd mogelijk. Samenwerking met het onderwijs is voor ons van groot belang en daarbij zijn wij altijd op zoek naar talent dat zich herkent in onze passie voor mobiliteit. Ongeacht het bedrijfsonderdeel waarin je bij ons aan de slag gaat, betekent het volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij ontmoeten je graag tijdens Docent in Bedrijf bij Van Mossel KIA Amersfoort.

HAVI

De Zonnecel 30

3815 KN Amersfoort

We Reimagine the Connections between People and Products to Create a better Future

HAVI is een wereldwijd opererend particulier bedrijf dat zich toelegt op innovatie, optimalisatie en het beheer van toonaangevende merken in onze toeleveringsketens. Achter de schermen werken we hard aan het verbinden van mensen met ideeën, data met inzichten, vraag en aanbod en we leveren essentiële goederen aan restaurants, waaronder McDonald’s. Uiteindelijk brengen we mensen in contact met de producten waar ze van houden. Bij HAVI erkennen we onze mogelijkheid én verantwoordelijkheid om een betere toekomst te creëren voor individuen, gemeenschappen en onze planeet. We nodigen je van harte uit om ons te leren kennen tijdens ‘Docent in Bedrijf’ en een kijkje te nemen bij HAVI met een rondleiding.

Informatiewinkel Kruiskamp (Koppel, Binnenstad, Randenbroek en Schuilenburg)

Neptunusplein 66-K
3814 BR Amersfoort

Indebuurt033 is letterlijk in de buurt en binnen wijkbereik voor iedere inwoner van Amersfoort. Dankzij buurtnetwerker, jongerenwerk, preventiewerkers jeugd, participatiemedewerkers en de vele collega’s en vrijwilligers in de Informatiewinkels kan iedereen de ondersteuning krijgen die nodig is. We werken aan een stad waar mensen elkaar weten te vinden en kijken naar ieders talent en mogelijkheden. Onze focus? Welzijn. Wij vormen een schakel tussen het onderwijs en het welzijn van jongeren op school, maar ook daarbuiten. Wij nodigen je van harte uit tijdens Docent in Bedrijf om een kijkje te nemen in onze Informatiewinkel en samen kennis te maken, we kijken uit naar je komst.

Intratuin Amersfoort
Amsterdamseweg 139
3812 RR Amersfoort

Intratuin biedt een unieke beleving met alles voor tuin, huis en dier. Als toonaangevende franchise winkelketen met 53 tuincentra in Nederland, is Intratuin de marktleider in ons land en de grootste in de Benelux. We hebben het genoegen te gast te zijn bij Intratuin Amersfoort, waar Algemeen Directeur Marcel Moons je hartelijk zal ontvangen. Met een uitgebreid assortiment aan groen voor zowel binnen als buiten, een speciale dierenafdeling, gezellige horecagelegenheden en een prachtige collectie woonaccessoires, biedt Intratuin een breed scala aan mogelijkheden voor leren. In de detailhandel zijn ‘people skills’ van essentieel belang, de Retail branche heeft in de afgelopen decennia aanzienlijke veranderingen ondergaan. Het aansluiten van het onderwijs bij deze ontwikkelingen is van cruciaal belang. We heten je van harte welkom bij Intratuin Amersfoort tijdens Docent in Bedrijf.

Hart van Holland

Berencamperweg 12

3861 MC Nijkerk

Hart van Holland staat bekend om de meest multifunctionele ruimtes van 20m² tot 5.800m², tongstrelende verwen-catering, verrassende entertainment, uniek en onvergetelijk entertainment en een team van enthousiaste medewerkers. Verassend herkenbaar, zo noemen we onze smaakvolle, alles-moet-net-even-anders-stijl graag. Leren in de praktijk is niet alleen een aanvulling op theoretisch onderwijs in de hospitality en horeca, maar het is een essentieel onderdeel van de opleiding en ontwikkeling van professionals in deze branche. Het helpt bij het vormen van competente, servicegerichte en gastvrije medewerkers die de verwachtingen van gasten kunnen overtreffen en bijdragen aan het succes van het bedrijf én de medewerkers. Wij ontvangen je met plezier tijdens Docent in Bedrijf.

INSPIRATIESESSIES AVONDPROGRAMMA

AI in onderwijs; een verkenning met Laura Hamer

Laura is ondernemer, spreker en auteur op het gebied van ondernemerschap, online marketing en persoonlijke ontwikkeling. Laura zet zich al jaren in om ondernemers te laten groeien door state of the art marketing- en sales strategie toe te passen die écht(e) klanten aantrekken. ProBizz staat onder leiding van Laura en is de ‘paraplu’ voor de diverse labels zoals de PrepDays, FunnelGuru, de Entrepreneurs Club en 4D Coaching. Onlangs reisde zij af naar Amerika en bezocht Funnel Hacking Live, het meest vooraanstaande congres voor ondernemers, voor de laatste ontwikkelingen van o.a. kunstmatige intelligentie. Tijdens de inspiratiesessie neemt Laura je mee in de snel veranderende wereld en wat de invloed is of kan bieden aan onderwijs en arbeidsmarkt. Laura’s sessies zijn altijd inspirerend en praktisch, zet je schrap voor energie en nieuwe inzichten!  

Maarten neemt je op zijn (eigen)wijze mee in zijn ervaringen en aanpak in samenwerking met de GEN-Z

Maarten van Heugten is een jonge ondernemer, met zijn dertigjarige leeftijd heeft hij al 10 jaar ondernemerschap achter de rug. Als eigenaar van Interly | De digitale partner voor online succes gevestigd in Leusden weet hij op een inspirerende wijze de generatie Z aan zich te binden. Hoe komt het dat de generatie Z graag aan de slag wil bij Interly en er in plaats van een personeelstekort de jongeren zich melden bij Interly? Is het de rebelse mindset en aanpak van de organisatie? Maarten; “Voor Generatie Z is het belangrijk dat je ze niet alleen een goede job geeft, maar ook bijdraagt aan een goed leven.”. Maarten neemt je op zijn (eigen)wijze mee in zijn ervaringen en aanpak in samenwerking met de GEN-Z.

Stel je voor dat gamen je personeel en studenten productiever maakt? Beleef het met Steven Dekker & Chris Slotboom Gaming@Work

Steven Dekker en Chris Slotboom zijn de bevlogen ondernemers achter Gaming@Work, Steven is onderzoeker, ergotherapeut en ondernemer met een bewezen staat van dienst in het vinden van creatieve oplossingen voor levenskwaliteit en vaardigheidsverbetering. Hij is medeauteur is van ‘Benefits of Recreational Gaming,’ een artikel dat al een kwart miljoen keer is bekeken na publicatie. Met zijn expertise streeft hij ernaar om technologie innovatief in te zetten voor educatie, met bijzondere aandacht voor toegankelijkheid.

Chris is een enthousiast expert op het gebied van gaming en innovatie. Met een sterke drive streeft hij ernaar om de adoptie van esports en gaming in de zakelijke en educatieve wereld te bevorderen. Als vicevoorzitter van de Esports Branchevereniging en ondernemer richt hij zijn expertise op de ontwikkeling van digitale vaardigheden en op technologische trends en diversiteit. Hij streeft naar constante persoonlijke groei, wat ook jou kan inspireren. Met een achtergrond in ICT-verkoop en International Hospitality Management combineert hij nu zijn passies om geweldige ervaringen te creëren en gamen in een serieuzer daglicht te zetten. Ontdek met Chris en Steven hoe gaming en technologie jouw wereld kunnen verrijken.

Bekijk ook

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39