Sponsoren gezocht

Sponsoren gezocht

Beste (potentiële) sponsor,

 

Fijn dat u mogelijk ons initiatief om een kleding ruilwinkel te openen op Campus Amersfoort (ROC Midden Nederland) wilt ondersteunen.

De ruilwinkel is een initiatief van het UNESCO studenten team. Wij werken vanuit het Toekomstlab, onderdeel van het Campus Connect Center.

 

Het Toekomstlab stelt de S(ustainable) D(evelopment) G(oals) centraal, zij vormen ons kompas voor allerlei acties en activiteiten die wij op de campus organiseren, voor studenten en docenten en met externe partners.

 

Met onze ruilwinkel dragen wij bij aan de volgende SDG doelen :

 

SDG doel 12: verantwoorde consumptie en productie.

SDG doel 13: klimaatverandering tegengaan

SDG doel 1: alle vormen van armoede tegengaan

 

De ruilwinkel gaat vanaf april enkele middagen open. Studenten op de Campus kunnen kleding inleveren en meenemen, hierdoor wordt kleding hergebruikt. De winkel wordt beheerd door studenten van de flexopleiding (een flexibele opleiding waarmee studenten een MBO diploma niveau 2 kunnen halen).

 

Naast de winkel hebben wij een les ontwikkeld die gaat over de productie van kleding, die wordt campus breed aangeboden. Ook worden in de winkel ondersteunende workshops aangeboden aan kleine groepen studenten over persoonlijke presentatie met kleding adviezen. Het doel daarvan is om de eigenwaarde en gevoel van zelfvertrouwen van studenten te vergroten. Dit wordt verzorgd door Tanja Hofland coaching.

 

Als sponsor nemen wij uw naam en logo mee in alle communicatie uitingen. Ook krijgt u een uitnodiging voor de duurzame modeshow op 8 april, dit is meteen de formele opening van de winkel.

 

U kunt ons sponsoren op meerdere wijze. Wij zijn op zoek naar:

 

  • mooie, tweede hands kleding en assecoires  die passen bij de leeftijdscategorie tussen 16 en 25 jaar
  • kledingrekken, paspoppen, mobiel pashok en mogelijk andere zaken waarmee wij de winkel kunnen inrichten
  • aanbieden van workshops die in de winkel gehouden kunnen worden voor studenten (bijv. over duurzaam ondernemerschap of uw bijdrage aan de  SDG doelen)
  • financiële donaties uiteraard altijd welkom maar is niet ons streven

 

Alle suggesties van uw kant zijn welkom

Rubriek
Contactpersoon
Instantie
Gepost op

Mensen

Assunta Verschuren

Campus ROC Midden Nederland
5 maart 2024

Meer vraag & Aanbod

Vraag

Aanbod

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek