Oproep voor hardware!

Oproep voor hardware!

Stel dat jij de student wilt helpen die over 3 jaar bij jouw bedrijf start? Hoe doe je dat?

 

OPROEP! We zijn dringend op zoek naar zo veel mogelijk hardware. We willen onze studenten een brede en realistische ervaring geven. Apparatuur gebruiken die daarop aansluit is daar een must. Maar: onze voorraad begint aardig te slinken en achter te lopen.

Wil je een voorbeeldje? Onze servers ondersteunen de laatste versie van VMware vSphere en vCenter niet meer, heel lastig met de lessenserie over virtualisatie. En de lessen hardware doen we noodgedwongen nog met computers uit het Core2Duo tijdperk.

Daarom onze oproep aan jou als ict-organisatie: heb je nog hardware liggen waarvan je niet zo goed weet wat je er mee moet? Afgeschreven servers of laptops die nog prima een tweede leven kunnen krijgen?

 

Ook andere hardware is vaak voor ons nog prima bruikbaar, we zoeken er wel een mooie bestemming voor. We komen het graag bij je ophalen, maar als je gelijk een kijkje wilt nemen op onze opleiding, kun je het uiteraard ook brengen.

Rubriek
Contactpersoon
Instantie
Gepost op

Hardware
Peter de Vries of John van Zetten
Hoornbeeck ICT
6 september 2022

Meer vraag & Aanbod

Vraag

Sponsoren gezocht

Beste (potentiële) sponsor,   Fijn dat u mogelijk ons initiatief om een kleding ruilwinkel te openen op Campus Amersfoort (ROC Midden Nederland) wilt ondersteunen. De

MEER INFORMATIE »

Aanbod

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek