Uitnodiging Docent in Bedrijf 2022

Uitnodiging Docent in Bedrijf 2022

Speciaal voor docenten en ondernemers gaat hét event voor onderwijs en arbeidsmarkt regio Amersfoort plaatsvinden. Het inspirerende netwerkprogramma brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar. De ontmoetingen zorgen voor een verbetering in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt.

Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma.

 

Tijdens het middagprogramma van deze zevende editie brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de inspirerende bedrijven of organisaties. Onderstaand presenteren wij de deelnemers. Via het aanmeldformulier maak je de keuze bij welk bedrijf je graag een kijkje gaat nemen en samen met elkaar in gesprek gaat over de arbeidsmarkt en het onderwijs van de toekomst.

 

Tijdens het avondprogramma is er de mogelijkheid om twee Inspiratiesessies bij te wonen en je zo te laten inspireren door aansprekende sprekers. Het studententeam van ROC Midden Nederland ontvangt je met plezier.

Naast het opdoen van nieuwe informatie en inzichten, kun je tijdens het smakelijk netwerkbuffet kennis en ervaringen uitwisselen met bestaande en nieuwe relaties. De studenten van First Class bereiden een overheerlijk buffet in samenwerking met de studenten van Leerhotel Het Klooster MBO Amersfoort.

 

Na afloop ga je naar huis met de gedachten “hier heb ik echt wat aan gehad!”

 

Aanmelden is noodzakelijk, er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers, meld je nu aan zodat je zeker bent van deelname.

 

Lees meer

Onze nieuwsupdates via Socials volgen, dat kan.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, volg ons dan via de socials. We zijn te vinden op Facebook en LinkedIn. Zo kunnen we ook via deze kanaleninformatie tonen over jouw bedrijf of onderwijsinstelling. Wil je content delen, dan nodigen wij je van harte uit om dit te delen op de LinkedIn-pagina.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek