Archief Week vh Ondernemen

Week van het Ondernemen

De Week van het Ondernemen is een initiatief van Het Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

 

Lijkt het je leuk om leerlingen van het MBO, HBO, Praktijkonderwijs en/of voortgezet onderwijs te vertellen over je professie, branche of ondernemerschap? Dan nodigen wij je van harte uit om een gastles of workshop te geven tijdens de Week van het Ondernemen 2022.

 

Tijdens De Week van het Ondernemen ontmoeten de werelden van onderwijs en bedrijfsleven elkaar persoonlijk. Ons gemeenschappelijke doel is de band tussen onderwijs en arbeidsmarkt verder te versterken. Een goede aansluiting bij haar ontwikkeltrajecten en leerprogramma’s voor jonge mensen.

Van 9 t/m 20 mei 2022 organiseren we de inmiddels de zevende Week van het Ondernemen, hieronder enkele ervaringen van deelnemende ondernemers:

 

Erik van Marrising, Onderzoek en Mediaproducties

“Aan de hand van eigen ervaringen heb ik ze laten zien wat netwerken eigenlijk is. Sommigen realiseerden zich opeens dat hun dansclubje, de baan van hun oom of het kantoor van de buurvrouw ook een toegang tot werk kan zijn.”

 

Marxman Advocaten

“Een leuke, enthousiaste groep met een open houding. Voor ons was het een verrijkende ervaring om uit onze zakelijke ‘bubbel’ te stappen en te ervaren dat het daarbuiten net zo interessant is.” 

 

Aanmelden deelname Week van het Ondernemen 2022

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39