Van een sollicitatietraining naar stageplaats en baan bij Van Mossel

Van een sollicitatietraining naar stageplaats en baan bij Van Mossel

Onlangs ontmoette we Frank Daalhuisen Commercieel Directeur en Jeroen Thiel Vestigingdirecteur bij Van Mossel tijdens de Ambassadeursbijeenkomst van gemeente Amersfoort. Frank en Jeroen vertelde een indrukwekkend succesverhaal die wij graag met elkaar onder de aandacht brengen.

 

Bas Huijzer Divisiedirecteur bij Van Mossel en Frank Daalhuisen hebben een sollicitatietraining gegeven voor jongeren met een taalachterstand bij MBO Amersfoort. Eén van de deelnemende jongeren was Mohammed, deze jongeman is destijds gevlucht uit Syrië. De sollicitatietraining was een training maar Mohammed vroeg na afloop zeer enthousiast aan Bas en Frank of hij de baan nu had. Hij was daarin zo enthousiast en volhardend dat Bas en Frank hem aan mij gekoppeld hebben vertelt Jeroen. Ook in ons gesprek spatte het enthousiasme en de wil ervan af. Vanaf januari 2021 loopt hij twee dagen in de week stage en daarnaast werkt hij nog een flink aantal uren bij ons. Elke dag dat hij hier is heeft hij een lach van oor tot oor; ik heb zelden zo’n positieve medewerker gehad!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek