Uitnodiging BPV-enquete: wat heeft uw voorkeur?

Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt werkt intensief samen met het onderwijs en de arbeidsmarkt voor een goede aansluiting, de arbeidsmarkt verandert in een razend tempo en dat vraagt om het meebewegen van het onderwijs. Hiervoor is de input vanuit de arbeidsmarkt van groot belang.

 

Hierbij nodigen wij u uit om deze korte vragenlijst in te vullen, het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Deze vragenlijst gaat in op uw voorkeuren over beroepspraktijkvorming (stages) van studenten en de mogelijkheden om naast een stage, studenten ook de kans te bieden kennis te maken met de arbeidsmarkt. Deze informatie gebruiken wij uitsluitend om de behoefte vanuit de arbeidsmarkt en het onderwijs in het praktijkleren nog beter op elkaar af te stemmen. Wij verzoeken u vriendelijk de vragenlijst in te vullen vóór 30 april 2022. Dit onderzoek is een initiatief en samenwerking vanuit Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt, het Business & Administration College ROCMN Amersfoort, MBO Amersfoort en Hoornbeeck College.

 

Heb je een vraag over deze enquete? Neem contact op met Sylvia Krebber.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek