Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt weer open

Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt weer open

Onderwijsinstellingen en Amersfoortse bedrijven die jongeren een goede start willen geven op de arbeidsmarkt kunnen subsidie aanvragen bij het Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt. De subsidie kan vanaf 1 februari tot en met 1 april aangevraagd worden voor één- of tweejarige projecten waarmee de aansluiting van onderwijs op de praktijk wordt verbeterd. In totaal is er € 200.000,- beschikbaar.

Onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en de gemeente werken intensief samen om de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt in Amersfoort en de regio te verbeteren. Een van de bedrijven die subsidie heeft aangevraagd is Lomans totaalinstallateur. “In 2020 zijn we gestart met de Lomans Academy. Het Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt heeft ons een financiële stimulans gegeven om de samenwerking met de school voor Techniek van MBO Amersfoort aan te gaan. Het is een win-winsituatie waarbij jongeren uit de regio, via leerwerktrajecten, in eigen huis worden opgeleid. Onze toekomstige vakmensen worden op een mooie toekomst voorbereid in de techniek, een branche met veel potentie en werk.”  Grada Krukkeland, Lomans

Wil je als Amersfoorts bedrijf samen met een onderwijsinstelling jongeren goed voorbereiden op de toekomst? Check Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt voor meer informatie of het aanvragen van subsidie. Subsidie aanvragen kan t/m 1 april.

Lees ook

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek