Terugblik Now we’re Talking

Terugblik Now we’re Talking 6 oktober 2021 

Het Thema van de Nationale Onderwijsweek 2021 was “Samen voor de Toekomst, denk, doen en delen”. Maar hoe ziet de toekomst eruit?

Wist jij als ondernemer op 16 jarige leeftijd al dat je als ondernemer in de financiële wereld, of als technisch specialist, of in de Retail of wat voor mooi beroep dan ook, aan de slag zou gaan? En.., is je carrière ook zo gelopen?

 

De drie inspirerende gasten vertelden in een “College Tour” setting hun verhaal van durven, doen, vallen, opstaan en wat heb je nodig om te doen wat je het allerliefste doet. Studenten, leerlingen en ondernemers waren onderdeel van het programma in de Pathé bioscoop.

 

Tijdens het Mix & Match Netwerkpaviljoen stonden bedrijven en klaar om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met elkaars werelden. Vol energie, inspiratie en nieuwe kennismakingen gingen de ruim 80 gasten naar huis met in gedachten hier kan ik wat mee…. NOW We’re Talking!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek