Studenten Beveiliging leren beroepsvaardigheden in DierenPark Amersfoort

Studenten Beveiliging leren beroepsvaardigheden in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort en MBO Amersfoort School voor Veiligheid hebben de handen ineen geslagen. Vanaf 26 mei start een mooie samenwerking met het project ‘Onderwijs in Praktijk’. Voor de studenten in opleiding tot Beveiliger wordt DierenPark Amersfoort een leeromgeving.

De studenten werken aan de beroepsvaardigheden zoals; parkeerbeheer, communicatie, waarnemend gedrag en hospitality. De basis is preventie en voorlichting geven over naleving van de regels. Het gezamenlijk gevoel van verantwoordelijkheid hierbij creëert draagvlak en daadkracht. De door de studenten uitgevoerde leeropdrachten spelen hierin een rol. Directeur MBO Amersfoort Rob Texier en Directeur DierenPark Amersfoort Astrid Wassenaar gaan een langdurige samenwerking aan. Deze samenwerking heeft een grote maatschappelijke meerwaarde en creëert een win-winsituatie voor alle partijen. Het project is tot stand gekomen in samenwerking met Projecthuizen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek