PRO33college Beroepenmarkt 7 februari

PRO33college Beroepenmarkt 2022

Voor de derdeklassers van het PRO33college in medio februari een spannende tijd; de sectorkeuze. Om een goede keuze te kunnen maken organiseerde het PRO33college de Beroepenmarkt.

Wordt het de richting Retail, Groen, Schoonmaak, Techniek, Horeca, Zorg & Dienstverlening, Detailhandel, Bouw of andere mooie branches? Leerlingen worden door hun mentoren begeleid bij het maken van deze keuze. Natuurlijk met de ouder(s) van de leerlingen samen. Om ze een handje te helpen, organiseert PRO33college 7 februari de Beroepenmarkt.

 

Tijdens deze Beroepenmarkt ontdekken de ruim veertig derdejaarsleerlingen welke beroepen bij welke sectoren horen. Wat komt er allemaal kijken bij het uitoefenen van een bepaald beroep? Welke stages horen daarbij en hoeveel stage moet je lopen? Maar ook welke vakopleidingen en/of (branchegerichte) cursussen zijn nodig om dit beroep te gaan uitoefenen? Leerlingen uit klas 3 krijgen er antwoord op tijdens deze Beroepenmarkt.

 

Op de Beroepenmarkt zijn bedrijven aanwezig om de leerlingen een kijkje te geven in de verschillende branches. Deze bedrijven geven de leerlingen informatie over het vak en de branche en staan klaar om vragen te beantwoorden. Zo worden leerlingen begeleidt in het maken van een keuze die bij hen past.

 

Een waardevolle samenwerking tussen de school en bedrijven die onze leerlingen opleiden in het werkveld!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek