“Oude mensen hebben minder denkvermogen, ja sorry, dat ik het zeg hoor, tegen jullie.”

“Oude mensen hebben minder denkvermogen, ja sorry, dat ik het zeg hoor, tegen jullie.”

Dit was een opmerking van 1 van de studenten uit het project; Young Generation – New Inspiration. Ik moest lachen en voelde mij ook wel aangesproken…dat voelde toch confronterend kan ik je zeggen. hm..

En precies dat is wat ik zoek in de samenwerking met studenten. Gewoon zeggen wat je denkt en vooral geen blad voor de mond nemen. Lekker de grens opzoeken.


Op de foto is (een deel van) onze werkgroep te zien. Onze studenten onderzochten de vraag; “Welke creatieve manieren kan Stadsring51 (door)ontwikkelen om jongeren tussen de 18 en 27 jaar te bereiken?”


Zij hebben ons geïnspireerd achtergelaten met een tof eindproduct waar wij op kunnen doorbouwen.


Dit project is o.a. door Sylvia Krebber tot stand gebracht. Samen met docenten en studenten van Business & Administration College hebben zij er in AFAS Leusden (!) een spektakel van een slot event van gemaakt. Bedankt ook Fountainheads Gastsprekers & Trendverkenners voor jullie snelle grappen en waarheden.


Wie deden er verder nog mee? SMA, Biercheque, KrijgdeKleertjes, Gastvrijtafelen, Voetbalvereniging VOP, Houtindustrie Amersfoort, René Krebber van Zakelijk Bezorgd, Andries Potter van Potter Marktonderzoek, Makelaar voor een uur , OpenMonumentendag, Stichting Smaak.

Bente Vetter
Projectleider bij Stadsring51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek