Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief september 2021

Netwerk O&A groeit, tijd voor nieuwe huisstijl en website

Inmiddels is het Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt zes jaar actief, wat startte als Werkgroep, vervolgens groeide naar een Platform is uitgegroeid naar een groot netwerk. Tijd voor een nieuwe naam en verfrissende nieuwe website “Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt”. 

 

Overzichtelijk, informatief en altijd op de hoogte met inspirerende succesverhalen. Op zoek naar een contact binnen één van de deelnemende onderwijsinstellingen of bedrijvenverenigingen? Onder de knop “Verbinders van de Arbeidsmarkt of Onderwijs” krijg je direct het gezicht en de contactgegevens van de juiste verbinder. Zo kunnen wij je snel verder helpen. 

 

Zet je Vraag of Aanbod in de spotlights! 

Amersfoortse scholen en bedrijven hebben een grote behoefte aan duurzame contacten en samenwerking. Binnen het Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt werken bedrijvenverenigingen, onderwijsinstellingen en de gemeente samen aan een betere aansluiting tussen hun werelden. Docenten en ondernemers kunnen elkaar via https://netwerkoa.nl/  vragen stellen en hun aanbod delen.

 

4 oktober Docent in Bedrijf tijdens Nationale Onderwijsweek

Speciaal voor docenten en ondernemers gaat de zesde editie Docent in Bedrijf plaatsvinden op 4 oktober 2021 tijdens de Nationale Onderwijsweek. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het succesvolle event. 

 

Het inspirerende netwerkprogramma brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar. De ontmoetingen zorgen voor een verbetering in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt. Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma.

 

Tijdens het middag programma brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de inspirerende bedrijven en organisaties. Tijdens het avondprogramma staat er inspirerende sprekers op het programma, en tijdens het smakelijk netwerkbuffet is er ruimte mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met bestaande en nieuwe relaties. Na afloop ga je naar huis met de gedachten  “hier heb ik echt wat aan gehad”! De eerst 50 aanmeldingen zijn binnen, er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers.

 

Meld je nu aan via https://netwerkoa.nl/docent-in-bedrijf-4-oktober-2021-tijdens-nationale-onderwijsweek/ zodat je zeker bent van deelname. 

6 oktober NOW We’re Talking in Pathé

Hét event waar studenten en ondernemers samenkomen in een bijzonder programma met inspirerende gasten, en elkaar ontmoeten tijdens het Mix & Match Netwerkpaviljoen! NOW We’re Talking vindt plaats op de unieke locatie Pathé Amersfoort.

NOW We’re Talking wordt georganiseerd tijdens de Nationale Onderwijsweek en is onderdeel van Amersfoort Nationale Onderwijsstad.

 

Het Thema van de Nationale Onderwijsweek is dit jaar “Samen voor de Toekomst, denk, doen en delen”. Maar hoe ziet de toekomst eruit? Wist jij als ondernemer op 16 jarige leeftijd al dat je als ondernemer in de financiële wereld, of als technisch specialist, of in de Retail of wat voor mooi beroep dan ook, aan de slag zou gaan? En.., is je carrière ook zo gelopen?

 

De drie inspirerende gasten vertellen in een “College Tour” setting hun verhaal van durven, doen, vallen, opstaan en wat heb je nodig om te doen wat je het allerliefste doet. En jij bent als student, leerling of ondernemer onderdeel van het programma in de bioscoop.

 

Tijdens het Mix & Match Netwerkpaviljoen staan de M&M’s en een drankje voor je klaar om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met elkaars werelden.

 

Wil je als ondernemer, bedrijf of organisatie deelnemen aan het Mix & Match Netwerkpaviljoen?

Meld je dan nu aan via https://netwerkoa.nl/now-we-are-talking/ 

 

NOW We’re Talking is een initiatief van Gemeente Amersfoort Nationale Onderwijsstad.

Wat is er te doen tijdens de Nationale Onderwijsweek

Met de Nationale Onderwijsweek geven we het onderwijs en al haar professionals een podium om het moois dat er in de sector gebeurt te delen en erover in gesprek te gaan. Dit jaar in Onderwijsstad Amersfoort met als thema ‘Samen voor de toekomst’. Wil je weten wat er deze week allemaal op stapel staat?

Bekijk hier het programma. 

Onze nieuwsupdates via Socials volgen, dat kan.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, volg ons dan via de socials. We zijn te vinden op Facebook en Linkedin. Zo kunnen we ook via deze kanalen informatie tonen over jouw bedrijf of onderwijsinstelling. Wil je content delen, dan nodigen wij je van harte uit om dit te delen op de LinkedIn-pagina. 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek