Nieuwsbrief Docent in Bedrijf 2023

UITNODIGING

Speciaal voor docenten en ondernemers in de regio Amersfoort organiseren wij op maandag 13 november 2023 ‘Docent in Bedrijf’, gericht op de aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. Dit inspirerende netwerkprogramma brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar.

Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma.

Tijdens het middagprogramma van deze achtste editie brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de inspirerende bedrijven of organisaties. Onderstaand presenteren wij de deelnemers. Via het aanmeldformulier maak je de keuze bij welk bedrijf je graag een kijkje gaat nemen en samen met elkaar in gesprek gaat over de arbeidsmarkt en het onderwijs van de toekomst.

Deelnemende inspirerende bedrijven tijdens het middagprogramma

Inspirerende sprekers in het avondprogramma

Tijdens het avondprogramma krijg je de kans om twee inspirerende sessies bij te wonen, waar aansprekende sprekers je zullen inspireren. Het enthousiaste studententeam van ROC Midden Nederland staat klaar om je te verwelkomen.


Naast het opdoen van nieuwe informatie en inzichten, kun je tijdens het smakelijk netwerkbuffet kennis en ervaringen uitwisselen met bestaande en nieuwe relaties. De studenten van First Class bereiden een overheerlijk buffet in samenwerking met de studenten van Leerhotel Het Klooster MBO Amersfoort.

Laura Hamer

Chris Slotboom

Steven Dekker

Maarten van Heugten

Aanmelden is noodzakelijk, er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers, meld je nu aan zodat je zeker bent van deelname.

Wij kijken uit naar je komst!

Mede mogelijk gemaakt door

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek