MBO-beroepsprofessionals gevraagd voor loopbaanevenement op 3 februari 2022

MBO-beroepsprofessionals gevraagd voor loopbaanevenement op 3 februari 2022

Op 3 februari 2022 organiseren we een loopbaanevenement samen met- en voor de leerlingen (en ouders) van Yuverta vmbo Amersfoort, ‘t hooghe Landt, Waldheim mavo en Amsfort College.

 

We zijn op zoek naar beroepsprofessionals die online via Teams een voorlichting willen verzorgen over hun eigen beroep. Omdat het gaat om oriënterende vmbo-basis, vmbo-kader en vmbo-tl leerlingen – die uitstromen naar mbo niveau 2, 3 en 4 (en eventueel havo-hbo) – zoeken we vooral ouders met een MBO-beroep. Dus heeft u zo’n beroep en wilt u vmbo-leerlingen meer bijbrengen over het werken in uw mooie werkveld? Doe dan mee!

 

U kunt zich opgeven via Google forms: https://forms.gle/eb7d92j9VvXRUEEM6

Rubriek
Contactpersoon
Instantie
Gepost op

Mensen

Daniël Kers

Sterk LOB in de regio Eemland
2 december 2021

Meer vraag & Aanbod

Vraag

Sponsoren gezocht

Beste (potentiële) sponsor,   Fijn dat u mogelijk ons initiatief om een kleding ruilwinkel te openen op Campus Amersfoort (ROC Midden Nederland) wilt ondersteunen. De

MEER INFORMATIE »

Aanbod

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek