Innovatieweek duurzaamheid – 19 april – 22 april 2022

Innovatieweek duurzaamheid

19 april – 22 april 2022

Locatie: Campus Connect Center
Tijd:

SAMEN bouwen wij aan de toekomst

 

Het Campus Connect Center organiseert jaarlijks Campus innovatieweken.


Studenten op de Campus werken gedurende de innovatieweek  in multidisciplinaire teams aan voor de regio relevante thema’s als duurzaamheid en gezond stedelijk leven. Dit doen zij samen met externe stakeholders en experts. Aan het einde van de week presenteren ze hun visuele prototypes cq oplossingen aan een jury.


Wij  bieden hun zo een inspirerende leeromgeving die middenin de samenleving staat met aandacht voor digitalisering en future skills. Studenten leren interdisciplinair samen te werken. En zij dragen – in verbinding met instellingen en bedrijven om ons heen – bij aan de maatschappelijke agenda van de regio Amersfoort.


Docent Isabel Liebrand staat achter de multidisciplinaire aanpak: “Zo gaat het in het werkveld ook.” Voor studenten is dit ook nog eens een hele leuke lesweek! Docent Marc Verkade beaamt dit:  “Dit is DE manier van lesgeven.” MBO-studenten.


En de stakeholders uit het bedrijfsleven en/of overheid zijn blij met de frisse en praktische blik van de MBO-studenten.


Opdrachtgever Maud Schimmel, senior-projectmanager bij de Gemeente Amersfoort vat het mooi samen: “Ik vind het fijn dat iedereen meedenkt over de transformatie van het Hoefkwartier. Studenten zijn de kenners in het gebied, want studenten gebruiken het gebied. Ik denk dat we hele nieuwe en frisse ideeën gaan ophalen!”


Een terugblik van de innovatieweek 2020: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek