Het Hoornbeeck Techcentrum

Het Hoornbeeck Techcentrum

Het Hoornbeeck bouwt in Amersfoort aan het Hoornbeeck TechCentrum. Het wordt een inspirerende broedplaats voor technisch talent. In het Hoornbeeck TechCentrum komen bedrijfsleven en onderwijs bij elkaar en pakken we samen de regie voor toekomstbestendig techniek onderwijs.

In Nederland staat de techniek voor groeiende uitdagingen zoals personeelstekort, energietransitie, woningtekort, klimaat en milieu.

 

Kennis, innovatie en Leren voor het leven is belangrijk voor de techwerkers van de toekomst. Na ontvangst van je diploma nooit meer naar school? Vergeet het maar… leren voor het leven, een leven lang. We willen graag aansluiten op ontwikkelingen in de maatschappij, daar willen we technisch op inspelen. Daarom bouwen we een centrum dat draait om techniek en innovatie. Samen met bedrijven wordt hier gewerkt aan multidisciplinaire projecten.

 

Het Hoornbeeck TechCentrum is er niet alleen voor mbo-studenten, ook voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, de basisscholen en het bedrijfsleven. Leerlingen kunnen hier straks gaan experimenteren met technologie, om zo warm gemaakt te worden voor de interessante techwereld. Maar we zijn er ook voor het bedrijfsleven. Zo gaan we bijvoorbeeld technische cursussen voor het bedrijfsleven aanbieden. Kortom, het Hoornbeeck Techcentrum wordt hét podium voor techniek en innovatie.

 

Het Hoornbeeck Techcentrum is er voor onderstaande doelgroepen en activiteiten:

  • mbo (Hoornbeeck College)
  • bedrijven
  • voortgezet onderwijs
  • volwassenonderwijs
  • basisscholen
  • evenementen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek