Gezocht: Bedrijven die een internationaal project willen uitvoeren met studenten van MBO Amersfoort.

Gezocht: Bedrijven die een internationaal project willen uitvoeren met studenten van MBO Amersfoort.

Om studenten internationale competenties te laten ontwikkelen is het van belang dat zij zich internationaal kunnen oriënteren, interculturele competenties kunnen ontwikkelen en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven die internationale projecten uitvoeren en die studenten van MBO Amersfoort de mogelijkheid kunnen bieden om hier aan mee te werken. MBO Amersfoort is een onderwijsinstelling met veel verschillende opleidingsrichtingen.

 

Wij zijn op zoek naar bedrijven in onze regio Amersfoort die samen met studenten internationale projecten willen uitvoeren?

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Hendriks (sehs@mboamersfoort.nl / 0615241034) en Odyle de Roos (oess@mboamersfoort.nl / 0646837626)

 

https://www.nuffic.nl/sites/default/files/2020-08/model-internationale-competenties.pdf

Rubriek
Contactpersoon
Instantie
Gepost op

Mensen

Susanne Hendriks / Odyle de Roos 

MBO Amersfoort
13 oktober 2021

Meer vraag & Aanbod

Vraag

Sponsoren gezocht

Beste (potentiële) sponsor,   Fijn dat u mogelijk ons initiatief om een kleding ruilwinkel te openen op Campus Amersfoort (ROC Midden Nederland) wilt ondersteunen. De

MEER INFORMATIE »

Aanbod

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek