Docent in Bedrijf – 14 november 2022

Docent in Bedrijf 14 november 2022

Wij nodigen je van harte uit om 14 november 2022 deel te nemen aan Docent in Bedrijf. Aanmelden is nog niet mogelijk, het programma is in ontwikkeling. Noteer 14 november alvast in de agenda van 15.00 – 20.00 uur!

Speciaal voor docenten en ondernemers gaat de zevende editie Docent in Bedrijf plaatsvinden op 14 november 2022. Het inspirerende netwerkprogramma brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar. De ontmoetingen zorgen voor een verbetering in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt. Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma.

 

Tijdens het middagprogramma brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de inspirerende bedrijven of organisaties. Tijdens het avondprogramma staan er inspirerende sprekers op het programma; Naast het opdoen van nieuwe informatie en inzichten, kun je tijdens het smakelijk netwerkbuffet kennis en ervaringen uitwisselen met bestaande en nieuwe relaties.

 

Na afloop ga je naar huis met de gedachten “hier heb ik echt wat aan gehad!”

Aanmelden is nog niet mogelijk, zodra het programma bekend is lees je hier alles!

 

Noteer 14 november alvast in de agenda van 15.00 – 20.00 uur!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek