Biercheque pakt de werving van stagiaires succesvol aan

Biercheque pakt de werving van stagiaires succesvol aan

Vaak liggen de werelden onderwijs en arbeidsmarkt ver uit elkaar terwijl ze elkaar juist zo goed kunnen versterken.

Bijvoorbeeld door het bieden van leerplaatsen en het aanbieden van stageplaatsen. Op deze wijze kun je als bedrijf een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de studenten en ze een waardevolle ervaring bieden die ze voor altijd met zich mee zullen dragen. Daar komt bij dat de stagiaire ook voor de onderneming heel veel kan betekenen.

 

Hoe bereik je die student? Wij van Biercheque hebben de mogelijkheid aangegrepen om binnen de opleiding Marketing en Communicatie van het ROC Midden Nederland een gastles te geven over ons bedrijf en wat wij binnen een stageperiode kunnen bieden aan de studenten maar ook wat wij verwachten van de student. Op deze wijze hebben wij de drempel zo goed als volledig weggenomen en kwamen wij direct in gesprek met de studenten, en met succes!

 

15 november 2021 verwelkomen wij Coen van de Water student ROC Business & Administration College, bij Biercheque voor zijn stage als medewerker Marketing.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek