Amersfoort verkozen tot Nationale Onderwijsstad 2020/21

Amersfoort verkozen tot Nationale Onderwijsstad 2020/21

Amersfoort is gedurende het schooljaar 2020/21 Nationale Onderwijsstad. Het Amersfoortse onderwijsveld en de gemeente kandideerden zich samen voor de titel, omdat het de samenwerking bekroont en een mooie kans biedt nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

De kandidaatstelling overtuigde Stichting Nationale Onderwijsweek en Amersfoort draagt daarom de titel Nationale Onderwijsstad 2020/21. Joost Kentson, bestuurder van de Meerwegen scholengroep, ziet de titel Nationale Onderwijsstad als een bekroning van de goede ontwikkelingen in het Amersfoortse onderwijs: “Onze samenwerking staat in het teken van onderwijskwaliteit. Het gaat om het kind, de leerling en de student. We zien dat zij beter worden van de samenwerking binnen het onderwijs en die van het onderwijs met het aanbod om de onderwijsketen heen.”

 

Lees hier verder

Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ik geef Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en verklaar kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt.

contact netwerk onderwijs & arbeidsmarkt

Projectleider
Sylvia Krebber
06 53 14 65 39

AANMELDEN DOCENT IN BEDRIJF 2023


 Voorkeur 1 bedrijfsbezoek

 Voorkeur 2 bedrijfsbezoek